Laat je juridisch ondersteunen.

Onze Tax & Legal experts kennen het ondernemingsrecht op hun duimpje. We vertellen je graag hoe je je zaak naar nieuwe hoogtes brengt binnen het vaststaand wettelijk kader.

 

Onze aanpak.

Onze ervaren teams ondersteunen jouw groei, coachen je proactief, dagen je uit en zorgen ervoor dat jouw onderneming steeds future-proof is. Begeleiding kan bij ons ook in andere landstalen. Neem hiervoor gerust contact met ons op, we helpen je graag! 

Juridische vraag? Leg ze aan ons voor.

Kom eens langs in één van onze kantoren. Wij bespreken graag met jou hoe je het ondernemingsrecht op de juiste manier toepast.

Ga met ons aan de slag

Op maat van jouw onderneming.

Starten
Starten

Een eigen zaak opstarten? Fidiaz maakt jouw dromen concreet, en brengt je onderneming zo snel mogelijk op kruissnelheid.  Zonder al te veel leergeld.

Groeien
Groeien

Gaat het goed met je zaak en wil je uitbreiden? Raadpleeg ons voor je een extra activiteit opstart, nieuwe medewerkers aanwerft, onroerend goed aanschaft,... 

Optimaliseren
Optimaliseren

Gaat het goed met je zaak en wil je uitbreiden? Raadpleeg ons voor je een extra activiteit opstart, nieuwe medewerkers aanwerft, onroerend goed aanschaft,... 

Successie
Successie

Je levenswerk op de beste manier aan de volgende generatie overlaten? Fidiaz is een discreet klankbord bij de opvolging of overdracht van je onderneming.  

Haal alles uit het nieuwe vennootschapsrecht. 

Dankzij het nieuwe vennootschapsrecht hebben ondernemers heel wat mogelijkheden. Zorg ervoor dat je niets mist met je bedrijf. 

Welke vennootschapsvorm heb ik nodig voor mijn nieuwe activiteit? Is het interessant om een holding-structuur op te zetten? Moet ik na een overname fusioneren? Wat zijn de voordelen van een nv? Wanneer moet ik mijn statuten aanpassen?

Het nieuwe vennootschapsrecht biedt heel wat meer mogelijkheden voor ondernemers. Rekening houdend met de bestaande juridische structuur adviseren wij jou de beste aanpak voor de toekomst.

Ontdek met ons de mogelijkheden

Fidiaz 91

Doe je zaak groeien. 

Al meer dan 48 jaar lang begeleidt en adviseert Fidiaz bedrijven en ondernemers op het vlak van boekhouding en fiscaliteit. Kom nu te weten hoe wij jouw zaak versterken.

Plan een afspraak