Hou je zaak financieel gezond.

Belastingen, successie, investeren, het algemene kostenplaatje... Het draait rond cijfers. Het optimaliseren van de fiscale gezondheid van ondernemingen is onze specialiteit.

Onze aanpak.

Van de aangifte voor de vennootschaps- en personenbelasting tot btw-listings, intracommunautaire opgaven en andere btw-formaliteiten: onze experts staan je met raad en daad bij. Begeleiding kan bij ons ook in andere landstalen. Neem hiervoor gerust contact met ons op, we helpen je graag! 

Creëer een stabiele financiële basis.

Kom eens langs in één van onze kantoren en leg ons je boekhouding voor. Wij wijzen je op de belangrijkste valkuilen en uitdagingen.

Ga met ons aan de slag

Op maat van jouw onderneming.

Starten
Starten

Een eigen zaak opstarten? Fidiaz maakt jouw dromen concreet, en brengt je onderneming zo snel mogelijk op kruissnelheid.  Zonder al te veel leergeld.

Groeien
Groeien

Gaat het goed met je zaak en wil je uitbreiden? Raadpleeg ons voor je een extra activiteit opstart, nieuwe medewerkers aanwerft, onroerend goed aanschaft,... 

Optimaliseren
Optimaliseren

Gaat het goed met je zaak en wil je uitbreiden? Raadpleeg ons voor je een extra activiteit opstart, nieuwe medewerkers aanwerft, onroerend goed aanschaft,... 

Successie
Successie

Je levenswerk op de beste manier aan de volgende generatie overlaten? Fidiaz is een discreet klankbord bij de opvolging of overdracht van je onderneming.  

Altijd een correcte btw-behandeling.

Onze experts geven je graag antwoord op al je vragen en bedenkingen over je btw-aangifte, intracommunautaire opgaven, btw-listings en andere btw-formaliteiten.

Check
Over btw-tarieven en recuperatie

Welke btw-tarieven moet ik hanteren voor dienstprestaties of het verkopen van bepaalde producten? 6%, 12% of 21%? Hoeveel btw kan ik recupereren? Hoe zit het met klantengeschenken, restaurantbezoeken, …? Wat doe ik als ik producten of diensten naar andere landen (EU of niet EU) wil uitvoeren? En hoe zit dat met werken in onroerende staat? Wat is het btw-tarief dat ik moet hanteren? Wij helpen je verder.

Check
Buitenlandse ondernemer?

Als je een buitenlandse ondernemer bent die zaken wil doen in België, kan je ervoor kiezen om je te laten vertegenwoordigen door een Fidiaz-expert die je door het Belgische fiscaliteitsland gidst.

Ondernemers

Jouw belastingen tot in de puntjes geregeld.

Van je vennootschaps- en personenbelasting en een goede belastbare basis tot een sterke voorbereiding bij een bezoek van de fiscus: met Fidiaz rijd je een foutloos parcours.

Check
Vennootschaps- en personenbelasting: jouw optimalisatiemogelijkheden

De vennootschaps- en personenbelasting zijn zeer complex maar bieden eveneens een aantal mogelijkheden om te optimaliseren. Voordelen in natura, kosten eigen aan de werkgever, liquidatiereserves, gespreid te belasten meerwaarde, notionele intrestaftrek, groepsverzekering, tax shelter, etc. Het zijn maar enkele opties.

Check
Hou je belastbare basis in het oog

Het optimaliseren van de fiscale gezondheid van je onderneming is onze specialiteit. Fidiaz zorgt ervoor dat je belastbare basis onder controle blijft. Onze experts begeleiden je hier graag bij.

Check
Altijd voorbereid op een controle

Koud zweet bij een telefoontje van de fiscus? Door de toenemende fiscale controles is het belangrijk dat je degelijk voorbereid bent op de verdediging bij een controle. Fidiaz begeleidt en verdedigt je graag.

fidiaz

Doe je zaak groeien. 

Al meer dan 48 jaar lang begeleidt en adviseert Fidiaz bedrijven en ondernemers op het vlak van boekhouding en fiscaliteit. Kom nu te weten hoe wij jouw zaak versterken.

Plan een afspraak