Jouw boekhouding, piekfijn in orde.

Wil je in de complexe, snel wijzigende wetgeving van het boekhouden het overzicht behouden? Dan is het, zeker vandaag, een noodzaak om als starter of gevestigde onderneming beroep te doen op experts.

Onze aanpak.

Onze ervaren teams ondersteunen jouw groei, coachen je proactief, dagen je uit en zorgen ervoor dat jouw onderneming steeds future-proof is. Begeleiding kan bij ons ook in andere landstalen. Neem hiervoor gerust contact met ons op, we helpen je graag! 

Toets je boekhouding met ons af.

Kom eens langs in één van onze kantoren en leg ons je boekhouding voor. Wij wijzen je op de belangrijkste valkuilen en uitdagingen.

Ga met ons aan de slag

Op maat van jouw traject.

Starten
Starten

Een eigen zaak opstarten? Fidiaz maakt jouw dromen concreet, en brengt je onderneming zo snel mogelijk op kruissnelheid.  Zonder al te veel leergeld.

Groeien
Groeien

Gaat het goed met je zaak en wil je uitbreiden? Raadpleeg ons voor je een extra activiteit opstart, nieuwe medewerkers aanwerft, onroerend goed aanschaft,... 

Optimaliseren
Optimaliseren

Gaat het goed met je zaak en wil je uitbreiden? Raadpleeg ons voor je een extra activiteit opstart, nieuwe medewerkers aanwerft, onroerend goed aanschaft,... 

Successie
Successie

Je levenswerk op de beste manier aan de volgende generatie overlaten? Fidiaz is een discreet klankbord bij de opvolging of overdracht van je onderneming.  

 

Een correcte boekhouding en opvolging in drie pijlers.

Boekhouding is meer dan ervoor zorgen dat je cijfers kloppen. Wij analyseren je financiële situatie tot in de puntjes en wijzen je proactief op alle mogelijkheden om te optimaliseren of groeien.

Vlotte verwerking


Vlotte verwerking

Om een vlotte verwerking van je boekhouding te garanderen bieden we verschillende software-oplossingen aan, waaronder ons eigen portaal ‘My Fidiaz’.

Afhankelijk van de formule waarvoor je kiest, wordt je boekhouding in real time geüpdatet en kan er kort op de bal worden gespeeld.

Tussentijdse evaluatie


Tussentijdse evaluatie

Zowel voor fysieke personen als vennootschappen is het belangrijk om gedurende het jaar de financiële situatie op te volgen. Je krijgt niet alleen een duidelijk zicht op de marges en resultaten maar kunt ook tijdig de nodige investeringen doen en belangrijke fiscale optimalisaties toepassen.

Vergelijkende analyses geven je meer duidelijkheid over de evolutie van je activiteit over de jaren heen en laten toe om prognoses te maken voor de toekomst. Samen denken we na hoe je de komende jaren relevant blijft.

Jaarlijkse opvolging
Jaarlijkse opvolging

Ieder jaar zorgen we voor de wettelijke formaliteiten: het opmaken van een exploitatierekening voor fysieke personen of de balans en resultatenrekening voor vennootschappen. Deze documenten dienen als basis voor het vervullen van de fiscale verplichtingen.

boekhouden

Doe je zaak groeien. 

Al meer dan 48 jaar lang begeleidt en adviseert Fidiaz bedrijven en ondernemers op het vlak van boekhouding en fiscaliteit. Kom nu te weten hoe wij jouw zaak versterken.

Plan een afspraak