Nieuws

Share
Samen de krachten bundelen!

"Want samen dingen verwezenlijken, dat werkt gewoon beter."

Met veel genoegen melden we jou dat de advieskantoren Finivo en BlueGround vanaf 28 mei de krachten bundelen en dit onder de paraplu van PIA Group. PIA Group verenigt 27 Accountancy,- Audit- en Advieskantoren in Vlaanderen, zonder daarbij de eigenheid van deze kantoren te veranderen. De samenwerking biedt ons talrijke opportuniteiten, want een grotere omvang betekent ook meer kennis en expertise om extra waarde voor jou als klant te creëren.

Daarenboven vertrekken Finivo en BlueGround uit eenzelfde DNA, wat ongetwijfeld voor een mooie synergie zal zorgen. Binnen dit partnerschap behouden we onze eigen identiteit en blijven we de toegankelijke partner voor onze klanten.

Deze grotere structuur zal ons kortom toelaten om nog beter in te spelen op jouw noden en vragen. Als ‘one stop shop’ zullen we jou nog beter kunnen helpen groeien! Finivo en BlueGround hebben in elkaar een betrouwbare en toekomstgerichte partner gevonden. Goed nieuws dus, want binnenkort staan er nog meer experts voor jou paraat!

De voordelen voor jou?

  • Een bredere dienstverlening met een ruime expertise in domeinen zoals accountancy, tax- en legal, rapportering, digitalisatie, HR advisory en corporate finance

  •  Een gerichtere adviesverlening op maat tijdens elke fase van jouw groei en ondernemerschap

  •  Met behoud van onze lokale en familiale identiteit  

Wat verandert er op termijn?

  • De huidige namen blijven voorlopig bestaan maar op termijn gaan we samen verder onder de nieuwe naam FIDIAZ met een geleidelijke versmelting naar een nieuwe branding op je e-mailberichten, facturen, briefwisselingen, etc...

  • Elke medewerker communiceert nu via een nieuw e-mailadres (contactpersoon@fidiaz.be).

  • De bestaande e-mailadressen @finivo.be en @blueground.be blijven echter nog even geldig 

  • Je contactpersoon en kantoor blijven ongewijzigd

  • Iedereen blijft aan boord!

  • Je blijft van harte welkom op jouw vertrouwde adres

We blijven jouw vertrouwde partner en garanderen de service die je de afgelopen jaren van ons gewend bent!

De komende maanden wordt er achter de schermen nog wat aan de knoppen gedraaid. Wij zullen je uiteraard ruim van te voren informeren indien dat voor jou gevolgen zou hebben.

We kijken alvast uit naar deze nieuwe stap en zijn ervan overtuigd dat deze samensmelting enkel positieve veranderingen voor jou zal brengen! 

Contacteer ons gerust in geval van vragen of opmerkingen via je dossierbeheerder of via info@fidiaz.be.

 

Doe je zaak groeien. 

Al meer dan 48 jaar lang begeleidt en adviseert Fidiaz bedrijven en ondernemers op het vlak van boekhouding en fiscaliteit. Kom nu te weten hoe wij jouw zaak versterken.

Plan een afspraak