Medewerker in de kijker

Share

Medewerker in de kijker - Julie Giddelo

Als Junior Advisor Accountancy & Tax staat Julie aan het begin van haar carrière. Toch heeft ze op korte tijd al grote stappen gezet en kijkt ze vol plezier terug op haar reeds afgelegde traject. Lees in dit artikel hoe ze na haar stage bij Fidiaz snel besloot om ook vast aan de slag te gaan in het kantoor van Lennik.

Foto Julie Giddelo

Een starter met verantwoordelijkheidsgevoel

“Ik ben Julie, 22 jaar en werk nu 1 jaar vast bij Fidiaz. Ik deed mijn stage bij Fidiaz (het voormalige Blueground) en besloot hierna om te blijven hangen. Met een academische achtergrond in Accountancy en Fiscaliteit was de match onmiddellijk duidelijk en de start bij Fidiaz een logische keuze. We zijn nu 1 jaar verder. Als je er zo op terugkijkt is het toch enorm snel gegaan. En dat voelt echt als iets positief”, vertelt ze.

Als starter zonder werkervaring is Julie niet schuw van de nodige verantwoordelijkheid op haar job, maar ook daarbuiten. Sinds haar 9 jaar speelt ze  dwarsfluit en maakt ze op vandaag reeds 11 jaar deel uit van het Feniksorkest en Feniksjeugdorkest. Binnen dit laatste fungeert ze mee als jeugdverantwoordelijke in het bestuur. Een uitdagende omgeving waar ze een 20-tal jongeren tussen de 11 en 18 jaar begeleidt en aanstuurt.
Bij Julie zit het verantwoordelijkheidsgevoel dus helemaal op de juiste plek.

Een functie die voortdurend uitbreidt

“De voorbije 2 jaar is mijn job bij Fidiaz enorm uitgebreid. Tijdens mijn stage stond ik vooral in voor vrij eenvoudige taken , UBO en leerde ik ook bijboeken. Vandaag is dit takenpakket al een stuk groter. De kansen om je verantwoordelijkheid binnen Fidiaz te laten toenemen, doen zich voortdurend voor. Ik heb deze dan ook met beide handen gegrepen. Dit maakt dat ik nu al veel meer mag én kan doen, waaronder: bijboeken, afsluitingen van dossiers voorbereiden en klantenvragen”, vertelt Julie.

“Ik verdiep me het liefst in dossiers die me uitdagen. Het bezorgt me altijd een glimlach als de lijst van openstaande facturen op het einde van de dag een heel stuk minder is. Je ziet je resultaat en dat geeft me echt energie”, lacht Julie.

Een team uit de duizend

“De keuze om na mijn stage bij Fidiaz te blijven, lag eigenlijk voor de hand. Het team in kantoor Lennik heeft deze keuze er heel makkelijk op gemaakt. De leuke teamsfeer en de vlotte samenwerking tussen Team Kris en Steven maken van elke werkdag ook echt een plezier. Met de gekende btw-drinks en leuke teambuildings krijg je ook echt het gevoel dat er enorm veel appreciatie is voor het werk dat je dagelijks levert.”

Met de vele bestaande initiatieven binnen Fidiaz, besloot Julie om zich dit jaar aan te sluitenbij het Fidiaz Fun-team. Ze denkt mee over mogelijke activiteiten tijdens de teambuildings,de Fidiaz-sport van het jaar en zal met dit laatste iedereen zo veel mogelijk aansporen om de fiets te nemen. “Mijn doel is om dit jaar iedereen op de fiets te krijgen”, zegt ze enthousiast. Wij gaan er alleszins alles aan doen om dat doel te volbrengen!

 

Doe je zaak groeien. 

Al meer dan 48 jaar lang begeleidt en adviseert Fidiaz bedrijven en ondernemers op het vlak van boekhouding en fiscaliteit. Kom nu te weten hoe wij jouw zaak versterken.

Plan een afspraak