Medewerker in de kijker

Share

Medewerker in de kijker: Ishak Ghennai

Ishak ging op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging en kwam terecht bij Fidiaz. “Dankzij Fidiaz kreeg ik de kans om me op te werken en te ontplooien tot een volwaardige Advisor Accountancy & Tax.” Hij vertelt je graag hoe het werken bij ons kantoor in Brussel hem vergaat!

Ishak Ghennai

 

De nieuwsgierige Ishak Ghennai.

Maak kennis met Ishak Ghennai, 32 jaar en sinds mei 2021 lid van de Fidiaz familie. Als Junior Advisor Accountancy & Tax kreeg Ishak de kans om ook zonder een diploma in de richting van accountancy en fiscaliteit bij Fidiaz Brussel aan de slag te gaan. “Op het moment dat ik solliciteerde bij Fidiaz, volgde ik een Bachelor boekhouden. Ik was me dus volop aan het omscholen voor mijn nieuwe carrière. Op de dag van vandaag ben ik nog steeds heel dankbaar dat ik toen de kans kreeg om, zonder enige ervaring, in deze sector aan de slag te gaan”, vertelt Ishak.

Ishak stond erop het ‘accountantsvak’ te leren: “Ik ben van nature een heel nieuwsgierig iemand. Altijd alles zo goed mogelijk proberen te begrijpen is een must voor me. Bijleren is dan ook het liefste wat ik doe. Toen ik bij Fidiaz begon en ik op korte tijd veel kon en mocht leren, vond ik écht fantastisch.”

Saaie dagen? Die zijn er niet!

“Wat ik zo leuk vind aan mijn werk? Dat de dagen zelden hetzelfde zijn! In tegenstelling tot wat anderen soms denken, is mijn job echt allesbehalve saai en eentonig”, lacht Ishak. In het begin stond hij voornamelijk in voor het administratieve beheer van het Fidiaz kantoor in Brussel. Ondertussen waren er al heel wat veranderingen waardoor Ishak steeds meer verantwoordelijkheden voor het volledige bedrijf krijgt.

“Ik benadruk graag nogmaals dat er enorm veel variatie en verscheidenheid in mijn job zit. Mijn dag begin ik meestal met het bekijken en in orde brengen van mijn mails, maar daarna behandel ik heel wat verschillende administratieve verzoeken”, legt Ishak uit. In de namiddag vervult hij dan eerder boekhoudkundig werk. “Ik boek verschillende facturen in, maar werk ik ook mee aan de deadlines rond de btw-periodes. Ook opdrachten rond de personen- en vennootschapsbelasting behoren tot mijn takenpakketten”, vertelt Ishak trots.

Fidiaz, een bedrijf vol met kansen.

“Als ik mezelf moet omschrijven zou ik zeggen dat ik een zeer teamgericht persoon ben. Zowel ik als mijn collega’s hebben over het algemeen een vrolijke en vriendelijke personaliteit. Hierdoor bouwen we allemaal mee aan de positieve sfeer binnen onze groep en is er een enorm goede samenhang in ons team”, glundert Ishak.

Volgens Ishak kan iedereen die dat wil, zich continu bij Fidiaz bijscholen en ontwikkelen. Want opleiding bij Fidiaz is verzekerd. Ook de flexibele werkuren en de goede work-life balance vindt hij een groot pluspunt. “Werken bij Fidiaz? Dat raad ik iedereen aan”, zegt hij overtuigend.

 

Doe je zaak groeien. 

Al meer dan 48 jaar lang begeleidt en adviseert Fidiaz bedrijven en ondernemers op het vlak van boekhouding en fiscaliteit. Kom nu te weten hoe wij jouw zaak versterken.

Plan een afspraak