Medewerker in de kijker

Share

Medewerker in de kijker – hilde geurden

Het Fidiaz-verhaal van Hilde loopt stilletjes aan op z’n einde. Na een succesvolle carrière kan ze in maart 2023 beginnen aan haar welverdiende pensioen. Benieuwd wat zij te vertellen heeft over haar functie als Office Manager in het kantoor van Kortenberg? Lees dan zeker haar verhaal!

Hilde

Tijd voor een nieuw hoofdstuk.

“Ik ben Hilde, 62 jaar jong, mama van twee kinderen en ondertussen ook trotse grootmoeder van 2 kleinkindjes. Voor mijn collega’s probeer ik vooral hulpvaardig te zijn, maar tegelijkertijd ben ik ook een volhouder. Als ik ergens aan begin, zet ik er echt mijn tanden in en laat ik pas los als alles tiptop in orde is. Dat is iets heel typerend aan mezelf, maar ook aan mijn functie: Office Manager in Kortenberg”, vertelt Hilde enthousiast.

In haar vorig beroepsleven heeft Hilde altijd als productie-assistente bij de grootste commerciële tv-zender van België gewerkt. De behoefte aan een nieuwe uitdaging bracht haar uiteindelijk bij Fidiaz (dat toen nog Etugest en daarna Finivo heette). Ze vond er meteen het nodige vertrouwen. Dat ze ook de ruimte kreeg om haar nieuwe job in een nieuwe omgeving te ontdekken, gaf haar een goed gevoel.

“Maar aan alle mooie liedjes komt een einde… Na 9 jaar bij Etugest – Finivo – Fidiaz, ga ik op 1 maart 2023 met pensioen. Wat ik dan voornamelijk nog wil doen, is samen met mijn man genieten van mijn kinderen en kleinkinderen. Of simpel gezegd: genieten van het leven”, vertelt Hilde.

Kom maar langs met die administratieve vragen!

“Een typische werkdag bij Fidiaz bestaat eigenlijk niet. Eén van mijn grootste en meest omvattende opdrachten is de database van de klanten up-to-date te houden. Daarnaast zorg ik ervoor dat de btw-aangifte, vennootschapsbelasting, jaarrekening en personenbelasting die opgesteld werden door de accountants netjes vóór de deadline ingediend worden bij de overheid”, legt Hilde uit.

Ook voor allerlei administratieve taken wordt Hilde vaak ingeschakeld. “Administratief sta ik sterk in mijn schoenen. Dus voor alle administratieve vragen mag iedereen altijd langskomen! Maar daar stopt het niet. Iedereen is eigenlijk voor alles bij mij welkom… En als ik het zelf niet kan oplossen, speel ik de vraag door aan iemand die dat wel kan.”

Hilde, onze goede huismoeder.

“Het Kortenberg-team is een heel jong team. Ik heb vaak dezelfde leeftijd als de ouders van mijn collega’s en dat is ergens toch wel speciaal. Zo kan ik vanop een afstandje toekijken hoe zij hun ‘work hard, play hard’ beleven. Ze werken elke dag hard om een carrière uit te bouwen, op eigen benen te gaan staan of om een gezin te stichten en weten dit te combineren met een gezonde dosis ontspanning. En ik ben blij dat ik daar onrechtstreeks deel van mag uitmaken! Door het leeftijdsverschil voel ik mezelf toch ook wel een beetje de mama van de groep. Als een ‘goede huismoeder’ zorg ik er dan ook altijd voor dat er voldoende frisdrank, koffie, soepjes, koekjes en vooral chocolaatjes op voorraad zijn! Want ook dat is belangrijk…”, lacht Hilde.

Naast het Kortenberg-team maakt Hilde ook over de kantoren heen deel uit van het secretariaats-team. In elk kantoor wordt er volgens dezelfde procedures gewerkt waardoor ze altijd op haar ‘collega Office Managers’ kan rekenen om bij te springen mocht dat nodig zijn. Hilde vindt het belangrijk dat zij altijd heeft kunnen genieten van de flexibele werkuren en de goede work-life balance. Daarnaast is ze trots op de goede ondersteuning en opleiding op vlak van digitalisatie die Fidiaz aan haar werknemers biedt.

Hartelijk bedankt Hilde!

De succesvolle carrière van Hilde loopt stilletjes aan op haar einde. En daarvoor wil het volledige Fidiaz-team haar enorm hard voor bedanken.

“Hilde, dikke merci voor je inzet voor Fidiaz en om het evenwicht te bewaren tussen al dan jong geweld! Geniet van je leven met je man, kinderen en kleinkinderen. And remember: onze deuren blijven voor je open staan.”

Doe je zaak groeien. 

Al meer dan 48 jaar lang begeleidt en adviseert Fidiaz bedrijven en ondernemers op het vlak van boekhouding en fiscaliteit. Kom nu te weten hoe wij jouw zaak versterken.

Plan een afspraak